top of page

Tillbaka i Stockholm – redigering står på schemat

Befinner mig i Stockholm den här veckan. Jag, Patrik och Max åkte hem från Båstad igår och de stora barnen stannar med farmor och farfar. I dag fick jag tillbaka manuset på 24 goda gärningar av min redaktör.


Foto: Kajsa Göransson


Har några punkter att gå igenom, men det känns som att jag har en ganska bra plan för hur manuset ska förändras och förbättras. Det blir med andra ord fullt fokus på 24 goda gärningar den här veckan innan jag åker till Glommen, nära Falkenberg på fredag för att vara med på Glommens litteraturfestival under lördagen.

Sedan är det fortsatt redigering som gäller, men i Båstad innan det är dags för tennisveckorna. Under tennisveckorna hittar ni mig vid Bjäre bokhandel vid flera tillfällen där jag kommer signera mina böcker. Jag får återkomma om tid 🙂

Ha en jättefin måndagskväll allihopa!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page