top of page

Tröttheten som övermannar en!

Hela helgen har gått som i ett töcken. Jag har varit så trött. Kroppen och huvudet – ja, hela jag. Mest har jag legat i soffan eller sängen och vilat. Vet inte om det är en infektion eller om jag har arbetat för mycket men det har inte funnits mycket ork alls.

Nu sitter jag och går igenom spellistan till bokreleasen, så skönt att lyssna på bra musik och skriva några rader till er innan det är dags att sova igen. Musik ger verkligen energi och väcker så mycket känslor. Under vissa perioder då jag skriver mycket går många låtar på repeat eftersom de fångar en viss känsla och får fingrarna att flyga över tangenterna.

I dag fick jag veta att jag ska vara med i en podd dagen innan bokreleasen. Ska bli jättekul att få komma och träffa tjejerna som driver podden. Berätta om Drömstigen och Rebecka. Men även om några av mina utmaningar och händelser i livet som har betytt mycket för mig. Mer får ni veta senare :=)

Sov så gott så hörs vi under veckan!

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page