top of page

Tulpaner, längtan efter manus och oro inför kejsarsnittet

Har precis gjort ett frilansjobb om tulpaner, en av mina absoluta favoritblommor. Kanske för att de ger våriga känslor när snön och mörkret fortfarande finns kvar. Tror minsann att jag måste köpa mig en fin bukett till helgen.


Tulpaner är en av mina absoluta favoritblommor. De får mig alltid att bli lite extra glad.


I morgon är sista dagen på Bonnier Tidskrifter. Eller i alla fall på plats. Jag kommer som sagt fortsätta med Tara under hela föräldraledigheten, men de första månaderna hemifrån. I morgon ska jag även till Danderyds Sjuhus för att ta blodprov inför kejsarsnittet.

Det känns lite nervöst med kejsarsnitt eftersom det är en stor bukoperation. Samtidigt kände jag mig väldigt trygg när vi träffade förlossningsläkare, barnmorska och narkosläkare häromdagen. Något som var skönt. Det värsta är när man inte känner förtroende för vårdpersonalen. Hoppas verkligen att allt kommer gå bra nästa vecka.

Just nu går jag även och längtar otroligt mycket efter återkopplingen på mitt manus. Vill skriva klart och skicka till förlag. Efter en månads paus har jag hunnit tänka på storyn en hel del och vill arbeta igenom den så att den blir riktigt riktigt vass. Det ska bli så kul att ägna våren åt bebis och manus. En perfekt vår helt enkelt!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page