top of page

Tulpanfrossa – när längtan efter våren blir extra stark

Tulpanfrossa – en vårig bukett tulpaner får mig verkligen att längta efter ljusare tider. Särskilt när solen lyser utanför och snön har töat bort.


Tulpanfrossa

En vacker bukett med blommor förgyller hemmet.


Trots att det är några månader innan det blir riktig vår älskar jag att fylla hemmet med färgglada blommor och ljusare färger. På bordet står en vacker bukett med tulpaner och videung. I soffan ligger kuddar i hallon, grönt, vitt och beige. I fönstren blommar krukväxterna. Och jag letar för fullt efter den perfekta vardagsrumsmattan som jag hoppas lyfter hemmet ännu mer.

Jag vet att jag har tjatat om det här förut, men åh, vad jag längtar efter en långpromenad på Djurgården med barnvagnen. Känna vårsolen i ansiktet och gruset som knastrar under skorna. Se knoppar på träden och det första gröna grässtråna.

Att fixa balkongen i vår är ett måste. Jag har planer på att byta golvet, måla möblerna och handla en massa fina blommor. Sedan är planen att sitta med en bra bok eller tidning och dricka en kopp te på balkongen medan Maximilian tar sin förmiddagslur. Att vara föräldraledig har verkligen sina stunder.

Om det är fint väder i morgon är planen att ta bilen ut på Djurgården och promenera en bit längs kanalen. Längtar!

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page