top of page

Uppföljare till Drömstigen?

Jag får många frågor om det kommer en uppföljare till Drömstigen och Rebecka. Svaret är nej. Inte just nu i alla fall. Däremot skriver jag på en ny bok, med en ny huvudkaraktär i en helt annan miljö. Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla Linda, för det gör jag. Mycket!

Att gå vidare och lämna sina karaktärer för några nya känns lite vemodigt. Man har levt så länge med dem och nu ska man plötsligt lära känna en ny person som har sina utmaningar och drömmar. Samtidigt får jag ju båda världarna just nu. Med Rebecka och Drömstigen som precis har nått ut till alla läsare och med det nya manusets första trevande ord.

Just nu är nästan hela synopsiset klart. Det vill säga historiens ram. Jag har de viktigaste vändpunkterna, de viktigaste karaktärerna, miljön och jag har hunnit göra en hel del research. Skriver på de första scenerna och har även gjort upp en plan för när allt ska vara klart samt satt upp delmål. Det blir ett pressat schema men det blir roligt. Ser så mycket fram emot att fokusera heltid på skrivandet igen från och med i sommar.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page