top of page

Vänner som inspirerar och ger energi

Jag och Karin träffades när vi pluggade journalistik. Vi fann varandra ganska snabbt och har sedan dess hållit kontakten och försöker träffas en del trots att vi bor en bit ifrån varandra.

I veckan träffades vi hemma hos henne. Hon och hennes familj bor ute på landet och det är alltid lika kul att komma dit. Barnen leker jättebra tillsammans och vi får tid att prata en massa. Det blir mycket prat om journalistik och skrivande men också om en massa andra saker som intresserar oss.

Jag är alltid fylld av energi efter att vi har träffats. Karin, som arbetar som redaktör och ansvarig utgivare på Roslagen Runt, har alltid en massa bra input och kloka tankar.

Dessutom är det underbart att komma ut till hennes idylliska hus som ligger beläget med fårhagarna precis runt knuten. Att åka och hälsa på när lammungarna precis har kommit på våren är mycket uppskattat av barnen.

I veckan satt vi på deras veranda och fikade medan regnet öste ner utanför. Kände mig så upplyft när jag och barnen åkte hem och ser verkligen fram emot att träffas snart igen.


Karin och Max ser ut över trädgården och regnet som piskar mot gräsmattan och växterna.Att höra regnet slå mot fönsterkarmen eller taket är verkligen mysigt. Jag älskar att lyssna till regnets smattrande. Det ger lugn och ro i själen.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page