top of page

Våren och ljuset ger ny energi – två veckor till deadline

Det härliga vädret ger verkligen vårkänslor. Jag vill bara greja, fixa och göra om. När manuset är inlämnat ska jag ta itu med en riktig vårstädning, tvätta fönster, rensa ur skåp, lådor, garderober och ge hemmet en vårig känsla.


Våriga känslor vid gårdagens lunch vid Ulricdals trädgård. Kändes lyxigt att komma ut efter att ha varit inne med Isabelle några dagar.


De närmsta två veckorna är det fortsatt fokus på manuset som gäller. Och det känns inte lika tungt när solen lyser utanför och ger lite ny energi. Det behövs verkligen just nu.

Jag har även varit extremt disciplinerad med kosten de senaste två dagarna. Fick nog efter att ha gått upp ett kilo i stället för ner. Ligger fortfarande på 10 kg plus och det är inget jag känner mig bekväm med. Så nu är det big no no till bröd, pasta och sötsaker.

Det är inte lätt att ignorera sötsuget. Blir det för starkt tar jag en kopp te med en liten sked honung och jag knaprar även morötter. Annars är jag stenhård, inga smörgåsar, kex eller annat som lockar.

Försöker även tänka på att äta lagom stora portioner och röra på mig varje dag. Blev tyvärr inte så mycket rörelse när Isabelle var hemma och kräksjuk men i går kom jag ut en sväng och åt även en gudomlig vegetarisk lunch på Ulricsdals trädgård.

Nu är det däremot nedräkning för manuset, två veckor kvar och det är bara att köra på som bara den!!!

Ha en jättefin helg allihopa

Kommentare


Utvalda inlägg

bottom of page