top of page

Vandra i fjällen – StorhognaHurra, äntligen är det dags att åka till Storhogna några dagar. Som jag har längtat efter att vandra, äta god mat och bara njuta av lugnet i en färgsprakande fjällmiljö.


Storhogna är en plats jag gärna återvänder till. Det är också en plats som inspirerade mig när jag skrev Ett litet steg på vägen. Fröliden, som mina karaktärer Stella och Felix besöker är en fiktiv plats där vissa saker är helt påhittade och andra inspirerade från verkliga platser. Glampingtältet hittade jag på efter att ha sett fantastiska bilder från ett hotell i Kanada. Jag pratade även med en vän som arbetar i hotellbranschen och fick flera bra tips på hur jag kunde göra glampingtältet till något utöver det vanliga.


I min nya bok, Början på något nytt, använder jag mig däremot av en verklig plats, Båstad. Här har jag skrivit om många av mina favoritplatser. Bland annat ravinen i Axelstorp, som man kan vandra vid och sedan avsluta med en fika med utsikt över Laholmsbukten. Kattvik som är en supermysig fiskeby och Norrvikens trädgårdar. Kommer berätta mer om dessa platser och varför jag tycker de passar så bra i en feelgoodroman framöver :)


Nu är det däremot dags att packa ihop allt som jag ska ha med mig och umgås med familjen innan det är dags att åka.

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page