top of page

Veckan som gått

Den här listan har det varit lite dåligt med på sistone. Men här kommer den äntligen, veckan som gått

Det bästa med veckan? Att jag har fått många fina dagar under julen tillsammans med familj och vänner. Och att Ville lärde sig cykla utan stödhjul, det var stort att se honom cykla efter sina syskon på julaftonens förmiddagspromenad.

Sämsta med veckan Att jag inte har hunnit med mitt manus så mycket som jag har velat och känner mig lite stressad.

Böcker jag läst Ett litet snedsprång av Denise Rudberg (gillar mycket). Har inte hunnit läsa några fler böcker eftersom det varit jul och en massa annat att göra…

Filmer jag sett (serier) Jag har ju inte sett särskilt mycket på tv heller. Homeland men sedan har vi inte hunnit med en endaste film. Ni börjar förstå att veckan har varit full va?

Har du gråtit något? Nä, inte en endaste liten tår förutom att jag blev lite grumlig i ögonen när jag läste julkortet från min man. Ett kärleksfullt och fint julkort.

Vad längtar du efter? Tills jag är igång med manuset igen. Vill så gärna att det ska börja rulla ordentligt och vill känna att jag har kommit en bit på vägen. Nu har jag skrivit en del scener men jag vill komma in i rytmen igen och låta sidorna fyllas av ord och meningar. 

Träning jag hunnit med Jag har ridit och spelat tennis med barnen. Inte så mycket annat. Har en massa planer när det gäller träning och hälsa under 2016. Ville fyllde ju tre år i september och jag släpar fortfarande runt på fyra graviditetskilon. Sååå svårt att bli av med men 2016 ska de väck. Det kanske får bli ett nyårslöfte 😉

Mål för kommande veckan Jobba vidare med vändpunkter och skriva fler scener i manuset. Boka in rätt intervjupersoner för ett kommande frilansuppdrag, komma i gång med träningen igen, hinna läsa någon bok, skicka iväg baksidestext till Drömstigen.

Ha en fin måndag allihopa.


pavag_bilen

Den här veckan har jag varit på språng mest hela tiden. Mycket att fixa innan och under julen. Men ändå härligt att umgås med nära och kära under några dagar.

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page