top of page

Veckan som gått

God morgon. Sitter och skriver i mitt arbetsrum och väntar på att en vän ska komma över på lunch. Alltid trevligt med lite sällskap under dagen. Såg en lista på Jessicas blogg där hon sammanfattat veckan som gått. Tyckte det var lite kul så här kommer några punkter från min vecka som gått.

Det bästa med veckan? Att jag fick tag på några nyckelpersoner till mitt kommande manus och att det var varit en social vecka med mycket vänner och barn.

Sämsta med veckan Att jag och min man surade en massa i helgen (helt onödigt förstås).

Böcker jag läst Den glömda rosenträdgården av Marita Conlon-McKenna och Harry Potter och de vises sten (med barnen och vi är inte helt klara än.)

Filmer jag sett (serier) En rätt mysig romcom som jag inte kommer ihåg namnet på. Sista avsnittet av Bron, jäklar vad bra det var. Solsidan, Homeland  samt Tingeling och piratfen (med barnen).

Har du gråtit något? Inte vad jag kommer ihåg. Annars är jag rätt bra på att fälla tårar både när det är roligt, vackert, sorgligt och ilsket 🙂

Vad längtar du efter? Tills vi har fixat klart här hemma, särskilt i arbetsrummet.

Träning jag hunnit med Jag har ridit och spelat tennis. Två saker som alltid får mig på extra bra humör.

Mål för kommande veckan Genomföra några viktiga intervjuer. Skriva fler scener på nya manuset. Justera synopsis. Baka pepparkakor med barnen och vänner. Packa väskan till resan jag ska göra på söndag (men jag misstänker att den blir packad sent lördag kväll. Att packa resväskor är ju såååå tråkigt.)

Ha en fin måndag allihopa.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page