top of page

Veckans planer – intensivt men spännande och roligt

Har skrivit färdigt en krånglig artikel om ett ämne jag inte känner mig helt bekväm med. Men det har gått och jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Har lite fler artiklar att skriva rent innan torsdag så jag har att göra kan man säga 🙂


Foto: Unsplash.com


Den här veckan står ganska mycket jobb på schemat. Frilansartiklar ska skrivas klart, det är möte på Tara och jag ska jobba med Taras webb. Dessutom har jag rätt stora beslut att fatta. Beslut som kan komma att påverka mig under lång tid framöver.

Jag ska även träffa några författarkollegor på lunch och fika, vilket jag ser fram emot. Det är alltid roligt att träffas, prata skrivande, böcker och byta erfarenheter.

Och sist men inte minst. Jag ska vara med min fantastiska bebis. Även om jag bara tar halvtid föräldraledighet är Maximilian den som jag ägnar allra mest tid åt på dagarna. Han är lite småförkyld just nu men lika glad och go ändå. Känner så mycket kärlek till min lilla bebis ❤️

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page