top of page

Vi har fått tiden för kejsarsnittet

Jag blev lite tårögd när jag pratade med sjukhuset. Tidigare har vi bara vetat datum för kejsarsnittet, nu fick vi tiden för operationen. Med ens blev det så verkligt att vi snart får träffa vår bebis. Personen som buffar och stökar runt i magen.

Måste erkänna att det är rätt jobbigt med magen nu och att det ska bli skönt att bli av med den. Nu kommer det ju ta ett tag innan jag är i form igen men det är något jag verkligen ska jobba på.  Speciellt med tanke på att jag blev heeeelt slut efter en promenad på Djurgården i dag, phu.

Det är tufft att inte orka och att känna hur kroppen protesterar när man rör sig. Cykla går jättebra men att promenera är en pärs. Trots att det blev en promenad i väldigt långsamt tempo var det underbart att vara ute i kylan och solen. Vi matade fåglarna och beundrade de stora hägrarna som satt ute på isen.

När vi kom hem lyxade vi till det med kanelbullar och varm choklad med en massa vispgrädde (barnen hade även i en massa marshmallows i sina koppar). Så gott! Nu ska vi snart hem till vänner och äta middag men resten av helgen är vikt åt städning och förberedelser inför bebis ankomst. (+ lite jobb också. Tur att vi båda jobbar en del på kvällarna när barnen gått och lagt sig, annars hade det nog varit upplagt för konflikter gissar jag).


Promenad på Djurgården

promenad på djurgården

Varm choklad med grädde

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page