top of page

Vila och återhämtning i Spanien

Barnen har precis lagt sig och jag sitter i soffan och tar det lugnt. Vi befinner oss i Spanien och ska stanna tills på tisdag. Det känns riktigt härligt att fly Stockholm under en vecka, ägna sig helhjärtat åt barnen och bara vara.


Vår vanliga promenadsträcka längs havet.


Förra veckan var galet hektiskt med mycket jobb, möten, kalas mm.  Kände mig ganska sliten när vi åkte ner hit. Nu känner jag däremot att krafterna börjar komma tillbaka.

Det är så himla skönt att åka iväg och vila upp sig. Visst, det blir aldrig riktig vila med en bebis och stora barn men att byta miljö gör jättemycket för välbefinnandet och alla måsten är kvar hemma i Stockholm 🙂 Vi tar dagarna som de kommer, badar i poolen, fikar, tittar på film, läser böcker och bara är. Underbart.

Planerar att skriva lite mer på mitt nästa synopsis medan jag är här, men det är ingen stress utan det får bli som det blir. Planen är att synopsis ska vara klart den 31 maj och jag har redan kommit en hyfsad bit på vägen, hurra.

Nu ska jag pyssla med lite småsaker innan det är dags för sängen. Maximilian vaknar som bekant ganska tidigt om mornarna så det är lika bra att försöka sno åt sig lite sömn 🙂

Ha en fin kväll allihopa.

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page