top of page

Webbredaktör på Tara

I dag börjar jag ett nytt uppdrag. Kommer arbeta någon dag i månaden som webbredaktör på tidningen Tara. Något jag verkligen ser fram emot.

Sitter på Bonnier Tidskrifter just nu. Barnen är lämnade på förskola och skola, datorn nedpackad och humöret på topp. (Lite trött idag trots att jag gick och la mig vääääääldigt tidigt). Gissar att tröttheten kommer från graviditeten. I dag går jag nämligen in i vecka 26.

Den här graviditeten har verkligen gått fort. Kanske blir det så när man väntar nummer 4 och även jobbar en del med olika projekt. I oktober har jag tackat ja till ytterligare ett uppdrag på Bonnier. Planen är att lämna in manuset för läsning hos en tjej innan dess… Att låta någon annan läsa ens manus i ett tidigt skede kräver att man verkligen har förtroende för den personen. I alla fall för mig. Och hon som ska läsa mitt manus litar jag på mer än någon annan när det gäller att läsa och ge feedback.

När jag fått feedback ska manuset bearbetas en gång till (kanske två) och sedan ska nästa person läsa. Det är en lång process att skriva ett manus men otroligt kul.

Nu är det dags att sätta igång med dagens jobb. Önskar er en härlig tisdag.

Kram

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page