top of page

Bokrelease av Mitt hemliga liv

I veckan hade jag releasefest för Mitt hemliga liv. Med tanke på corona valde jag att ha ett mindre event med få inbjudna. Skulle själv inte känna mig bekväm att gå på ett större event just nu så att ordna chokladprovning på Chokladfabriken med några av mina författarvänner kändes perfekt.

Det blev en otroligt mysig kväll med bubbel och chokladprovning. Berättade om boken och kunde som vanligt knappt hålla tillbaka tårarna när jag berättade om min farmor och hur mycket hon betyder för mig och berättelsen. Lärde mig även en hel del om choklad, bland annat var det en överraskning att kakaobönan var stor som en enorm mango. Och att den lät som en maracas när man skakade på den 😉

Fick även smaka en del goda chokladpraliner. Favoriten är som alltid lakritskola men även tepralinen blev en riktig favorit. Som teälskare går det inte att säga nej till en pralin som smakar söderte, mums.

Här kommer en massa bilder från kvällen.


Jennifer Lindström, min förläggare och jag berättar om boken och firar en stor milstolpe försäljningsmässigt med böckerna! Så glad att så många har läst, lyssnat och tycker om mina böcker.


Kakaobönan! Marie-Louise Marc och Anna Lönnqvist är lika förvånade som jag över storleken:)


Massor av god choklad. Favoriten var tepralinen och lakritskolan.


Bästa teamet. Är så glad över att få jobba med dessa fantastiska kvinnor, Edith Enberg (min agent), Jennifer Lindström (min förläggare) och Sara Dobareh (PR-ansvarig för mina böcker).


Fina författarkollegor som också skriver feelgood. Anna Lönnqvist, Sara Molin och Marie-Louise Marc.


Veronica Linarfve (som förutom att skriva feelgood även släpper en faktabok i vinter Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor, en bok som jag kommer kasta mig över), jag och Marie-Louise Marc.


Gabriella Ullberg Westin och Christioffer Holst (som skriver deckare och feelgood-deckare).


Caroline Säfstrand som förutom att skriva böcker även driver podden Feelgood med Jenny & Caroline med mig. feelgoodförfattarna Åsa Bonelli och Anne Liljeroth.




Utvalda inlägg

bottom of page