top of page

Med hälsning från Båstad – Tips 1 – platsen där omslaget fotades

De kommande två veckorna kommer jag tipsa om platser i Båstad och på Bjärehalvön att besöka. Först ut är såklart nedan bild. Platsen där omslaget till min bok fotades.

Det här är en av mina favoritplatser och ligger några hundra meter från vår sommarstuga. Hit går jag så fort jag kan när jag kommer till Båstad. När jag ser första skymten av havet kommer lugnet och den där ah-känslan. Att sen sitta ner en stund nedanför strandrågen och kullarna eller ta en långsam promenad vid vattenbrynet är lycka.

Du behöver inte vara just här. Det finns massor av platser längs stranden som är underbara att komma till. Och jag lovar, när doften av havet slår emot en och man ser den vidsträckta stranden (som för övrigt är Sveriges längsta strand), då kommer även lugnet!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page