top of page

Miss på Skansen – den bjuder jag på!

Söndagskväll och det betyder jobb för mig. I dag blev det även jobb under förmiddagen men har haft flera deadlines och annat att pyssla med. Tidigare i dag blev det ett spontanbesök på Skansen med barnen samt mormor och morfar.

Det blev en skön promenad med fika och spaning på djur. Tyvärr sov både björnar, vargar och lo. Men vi fick i alla fall se järv och säl. Fick hjärnsläpp när jag skulle berätta för barnen vad vi tittade på för djur och kallade järven för jäver (mycket högt och tydligt) – måste ha mixat ihop järv och bäver ?- Insåg mitt misstag när jag fick lite konstiga blickar från övriga personer som kikade på djuren. Nåja, den bjuder jag på. ?


isabelle_alex_skansen_fika

Besöket inleddes med fika. Sedan glömde jag att ta kort tills vi var på väg hem igen…


djurgardsbron

Blir aldrig mätt på den här vyn. Är så glad att vi bor just här.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page