top of page

När dagarna flyter ihop vet man att man har varit ledig länge

I förra inlägget skrev jag söndag (är ändrat nu) och i dag har jag fått fråga P några gånger vilken dag det är. Det är alltså lördag. Numera lördag kväll. Och det har varit en bra sådan.

Hela förmiddagen ägnades åt nya manuset och jag fick väldigt mycket gjort. Känns så himla bra och ser verkligen fram emot morgondagen då jag ska upprepa samma koncept. Cykla ner till stan, sätta mig på ett fik och skriva några timmar innan det är dags att cykla tillbaka och umgås med familjen.

I dag har vi dessutom haft fullt upp med aktiviteter. Vi har promenerat vid en ravin och spanat på en massa grodor som höll till vid den lilla bäcken. Spelat tennis och umgåtts en massa. När vi spelar tennis är vi ofta hela familjen och turas om att spela med varandra så att alla får speltid. Totalt fick jag och P 15 min på banan och resten av tiden spelade vi med barnen. Men gud vad kul det var att spela med P. Det flöt verkligen på och jag var så nöjd efteråt. Är riktigt sugen på att spela snart igen. Jag lovar att dela med mig av lite bilder från dagen men just nu är jag så trött så jag måste sova. Ska upp tidigt i morgon. Och förhoppningsvis komma ihåg vad det är för dag. Men det är ganska härligt också. Att inte behöva bekymra sig för om det är måndag eller lördag. Då vet man att man har en bra semester.

Ha en fin kväll allihopa.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page