top of page

Nya ideér till hemmet inför hösten

I dag har jag fått en massa tips om bra inredning att skriva om. Jag har ju tidigare frilansat för bland annat Vi i Villa och en tidning som heter Borätt samt även skrivit något hemma-hos-reportage för DI Lördag.

Att skriva om hus & hem är jättekul. Förutom att jag själv lär mig massor får man en massa inspiration och tips på hur man kan göra hemma. Jag och Patrik är ju i göra-om-tagen och vi har flyttat om alla rum, köpt nya möbler, beställt gardiner och en massa annat. Det kommer bli så fint när vi är klara. Undrar om jag är i en boa in mig fas 🙂 Känns nästan så!

I dag fick jag även med mig en massa härliga inredningstidningar som Allt i hemmet, Sköna Hem, Gård & Torp och 101 Nya idéer. Ska se till att få en egen myskväll snart då jag kan mumsa choklad, jäsa i soffan och bläddra i lite tidningar. Man behöver verkligen sådana dagar.


inredningstidningar_20160822

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page