top of page

Sista dagen i mörker – nu går vi mot ljusare tider ?

Äntligen, äntligen går vi mot ljusare tider. I dag var det årets kortaste dag och i morgon vänder det. Dagarna blir lite längre helt enkelt, hurra!


ljuset

Jag hade så gärna velat åka till Spanien eller ett annat land med fler soltimmar nu i november/december men med en liten i magen var det omöjligt.

För mig är det inte värmen som är det viktigaste utan ljuset, solen på en blå himmel. För att ta tillvara på ljuset finns det egentligen bara en sak att göra och det är att vara ute så mycket som möjligt.

Just nu längtar jag vansinnigt mycket efter långa ljusa promenader med barnvagnen. Se hur träden får knoppar igen, känna gruset knastra under fötterna, plocka de första vitsipporna och tussilago.

Vintern är verkligen inte min årstid. Oftast brukar jag tycka om tiden fram till jul men till och med den perioden har varit lite si sådär i år. Visst älskar jag att tända ljus och kura ihop mig i soffan men jag den här hösten har mest rusat förbi med mycket jobb och en enorm trötthet på grund av graviditeten.

Men, det kan bara bli bättre. Om några veckor kommer bebis, om några månader är det vår igen och jag har en massa planer för framtiden.

Love

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page