top of page

Tvillingpodden – författarskap, Drömstigen, livspussel och en dramatisk förlossning!

Vilken dag. En vän har precis gått hem efter ett långt jobbpass med en grej. Igår var det fotografering av lite nya somriga pressbilder hela kvällen. Men veckans roligaste; i måndags gästade jag Tvillingpodden!

Dagen började faktiskt inte särskilt bra. Ni vet de där dagarna man kan ha när allt går fel och man helst av allt vill sätta sig och gråta någonstans. Så kändes det under eftermiddagen men efter att ha kommit hem, varit med barnen en stund, läst sagor och sedan jobbat några timmar känns det väldigt bra.

Jag och min vän har en jättekul grej på gång och om allt går enligt plan kan jag berätta om allt om några veckor. Annars har det varit en massa roliga saker som hänt den här veckan. Bland annat har jag gästat Tvillingpodden – en föräldrapodd som driva av fina Jessica och Angelica Lagergren. Vi pratade om författarskap, Drömstigen , livspussel men också om min dramatiska förlossning – där bebisen fastnade. Lyssna gärna: www.tvillingpodden.se


IMG_0943

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page