top of page

Utan misstag kan vi inte utvecklas

Det är bråda dagar med jobb upp över öronen, en bok som snart ska lanseras och en ny bok att skriva klart. Men det bästa av allt är ändå stunden på kvällen efter jobbet då jag får vara med mina barn.

Vi myser, läser böcker och pratar om hur dagen har varit. Ibland spelar vi ett spel eller tittar på en film. Det är kort tid mellan dagis och skola och läggning men jag har verkligen insett hur betydelsefull den är.

Min huvudkaraktär Rebecka i Drömstigen springer däremot bara på och sviker sin familj gång på gång. Gör alla de klassiska misstagen som man kan känna igen sig i. Antingen genom att man gjort något liknande själv eller hört andra som har gjort så. Hon är egotrippad men också mänsklig.

Alla gör vi misstag i våra liv. Men utan dem kan vi heller inte lära oss något och utvecklas.


ville_jag_2013

Föräldraskap. Här med min yngsta son för något år sedan. Blir glad bara jag tittar på bilden :=)

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page