top of page

Äntligen på väg till Båstad

Nuuuuu sitter jag på tåget och har tre timmar framför mig innan jag når Hässleholm. Där väntar P och barnen och sedan är det en timmes bilfärd till Båstad. Som jag längtar efter att träffa alla igen.

Jag har så mycket planer på allt jag vill hinna med att göra. I helgen blir det dock en tur till Ljunghusen i Skåne för lite släktfirande vilket ska bli mysigt. På måndag börjar tennisveckorna, något jag verkligen ser fram emot.

De senaste åren har vi gått på invigningen med barnen men eftersom den är på söndag missar vi den i år. Nåja, vi får gå och titta på lite tennis i veckan i stället. Och sen har vi bokat in lite träffar med vänner också vilket blir mysigt.

Nu är det däremot dags att skriva lite manus. Veckan som gick hann jag inte skriva så mycket som jag hade velat men nu ska bok nummer tre skrivas 🙂 Och det ska bli såååå kul.

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page