top of page

Inspiration i TorekovIdag är det dags för den årliga golftävlingen för Patriks familj. Han, Alex, Patriks föräldrar, syskon och syskonbarn är med och tävlar om att vinna Fagerlund Trophypokalen. En tävling som jag hoppas Alex vinner i år då han kämpat så hårt och kom tvåa med en poängs marginal häromåret.


Eftersom jag själv inte spelar golf brukar jag hitta på något kul med Ville, Max och Isabelle (några av dem kommer nog vara med så småningom och kanske kanske får även jag lära mig golf i framtiden). Efter att vi ätit lunch på golfklubben och varit på rangen ett tag körde vi till Torekov och köpte glass på Parkis.


På torget utanför finns resterna av en gammal kyrka och ett liggande träd som barnen älskar att klättra i. Eftersom det blåste så mycket var det skönt att sitta i solen och titta på barnen medan de klättrade i trädet. Ibland kan det verkligen vara skönt att bara sitta och göra ingenting. Ofta tycker jag att jag får de bästa idéerna när jag bara är. Nu fick jag massor av idéer till mitt nya manus och jag bara längtar efter att få skriva ner dem och jobba vidare med berättelsen. Efter att ha varit här några dagar har jag även bestämt mig för att berättelsen ska utspela sig på Bjärehalvön. Här finns så enormt mycket att skriva om och jag ser redan framför mig flera av scenerna.


I morgon åker jag tillbaka till Stockholm för att jobba en vecka och då ska jag grotta ner mig i nya manuset och redigera klart Den sista adventskalendern. Ser väldigt mycket fram emot det. Hoppas ni har en fin söndag.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page