top of page

3 anledningar till varför jag gillar att arbeta på cafén

Vi har ett väldigt trevligt café på vår gata som jag ibland smiter bort till för att få en stunds skrivtid. Planen är att gå dit några morgnar i veckan också men hittills har vi inte fått ihop det särskilt bra. Däremot var jag där vid lunchtid häromdagen och fick ganska mycket arbete gjort samtidigt som jag mumsade i mig en supergod sallad.


Ett perfekt ställe att arbeta på och samtidigt äta lunch eller fika.


Fördelen med att sitta på ett café och arbeta i stället för hemma är:

  1. Ingen stör och ställer en massa frågor eller vill att man ska komma och ”bara” göra en sak.

  2. Jag har inget internet vilket gör att det inte finns någon risk att lockas av sociala medier, bloggar eller något annat spännande när man fastnar. Det är bara att skriva på.

  3. Det finns en massa gott att mumsa på medan man skriver.

På det här cafét kan jag sitta ostörd, de har elurtag för datorsladden och chailatten är supergod. Dessutom är det superfräscha lokaler och trevlig personal. Vad mer kan man begära 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page