top of page

Pauser som ger mer energiHar varit ensam med barnen ikväll och det blev plockmat, film och mys. Egentligen hade jag behövt jobba men så tänkte jag att jag skulle strunta i det och bara vara ledig. Inser mer och mer hur viktigt det är att vara helt ledig ibland och försöker att inte jobba kvällar och helger. Det är inte alltid helt enkelt att hålla, särskilt inte inför en deadline – som nu.


Om en vecka ska faktaboken skickas in till redaktören och efter jul ska mitt nya råmanus vara klart. Det kommer innebära en hel del jobb men just nu är jag inne i ett bra flow med nya manuset. För varje dag händer det mer och mer och det är så kul att skriva om karaktärerna och deras utmaningar. Inser dock att jag har maaaaaassor att göra innan jag kommer känna mig nöjd med berättelsen. Det är så viktigt att allt sitter, karaktärer, miljöer, intriger och storyn i stort. Mycket att tänka på men också kul när allt tar form. Mitt nya manus utspelar sig dessutom under en av mina favoritperioder, vilket är extra kul att skriva om.


I morgon blir det fullspäckat schema igen och på kvällen ska jag på ett kul event innan det är dags att köra ut till stallet och veckans ridlektion. Åh, vad jag älskar dessa onsdagskvällar. Då jag får köra ut till stallet och pyssla med hästen innan det är dags för lektion. Att få den där stunden för sig själv, där man kan tänka bort allt annat än här och nu är otroligt värdefullt. Tänker också att det är extra viktigt att ta de där pauserna när man är extra stressad. Det är då man behöver dem som mest!Comments


Utvalda inlägg

bottom of page