top of page

Att misslyckas är att utvecklas!

Har precis kommit hem från en middag med en vän. Som vanligt blev det mycket jobb- och idéprat. Diskuterade olika projekt man kan göra och brainstormade.

Det är så kul att sitta och fundera på framtida projekt tillsammans. Bolla idéer och komma fram till en massa spännande saker. Även om inte alla idéer man har blir verklighet är det inspirerande att prata om dem och diskutera vad och hur man kan göra. Det gör att man utvecklas och rätt vad det är kommer man på den där saken som man bara måste göra. Och då är det bara att satsa fullt ut. För hellre ha försökt och misslyckats än att inte ha försökt alls. Jag tror att alla framgångsrika författare, entreprenörer och andra har misslyckats någon gång. Det är så vi utvecklas och kommer vidare.

Jag har flera funderingar och tankar på framtiden. Först vill jag ju skriva min nästa bok men jag har även andra roliga projekt på gång och i idéstadiet. Det bubblar av energi just nu och helst av allt skulle jag vilja göra alla saker på en gång. Men som sagt, var sak har sin tid!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page