top of page

Att prioritera och arbeta mot mål

Okej, det har inte riktigt gått enligt plan den här veckan. Manuset är färdigredigerat (inledningen) men det har inte blivit så mycket nytt skrivet. Det betyder att nästa vecka kommer innebära MASSOR av manusskrivande.

Bild: Ann Jonasson

Jag måste ändå säga att jag är nöjd med veckan och det jag har gjort med manuset. Storyn känns bra och jag tror att det kan bli en riktigt fin berättelse.

Eftersom deadline kryper närmre måste jag verkligen se till att prioritera de kommande veckorna. Välja bort sådant som inte är nödvändigt och fokusera på att jobba maximalt med manuset så mycket jag kan. 

Som jag skrivit tidigare har jag mål och delmål. När manuset ska vara klart, när halva manuset ska vara klart, hur mycket jag ska hinna med per vecka och hur mycket jag ska hinna med per dag. Det är ett sätt som känns bra för mig att arbeta på. Tror jag måste lägga in lite belöningar längs vägen också. Alltid kul med en extra sporre. 

Nu i helgen har det inte blivit så mycket skrivande, men det är helt ok. Jag känner att jag behöver mina pauser då jag kopplar bort manuset helt och hållet. Det ger mer energi. Gissar att jag inte kommer ge mig själv helgledigt när det är knappt om tid innan manuset ska vara inne :). 

Nu ska jag däremot umgås med familjen. Äta gott, kanske se på Mello (gör ni det?) och kanske kanske läsa lite på Socker, salt och nya chanser av Claire Sandy. Påbörjade boken i morse och den känns lovande.  

Bild: Ann Jonasson

Bild: Ann Jonasson


Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page