top of page

Att skapa skrivtid och arbetsro

God morgon. Hoppas ni mår bra denna lördag. Själv är jag på väg ner till Båstad och ska skriva på manuset några timmar. Jag har äntligen kommit igång och jag hoppas att jag kan få till allt som jag planerar till hösten. Har även en annan idé på ett manus som jag bara måste få ur mig. Min plan är därför att i alla fall ägna den andra idén en timme om dagen.

Har ni också det så? En massa idéer som man helst vill göra på en gång. Det riktigt kliar i fingrarna över alla projekt jag vill pyssla med. Men erfarenheten säger mig att jag måste ta en sak i taget. Varför måste timmarna vara så få?

Jag har insett att det inte är lätt att sitta i sommarstugan och skriva när alla springer runt omkring mig. Därför bestämde jag och Patrik att jag skulle ta förmiddagarna till att sitta nere i stan och skriva. Det gör att jag kan fokusera helhjärtat på manuset och när jag kommer hem kan jag fokusera helhjärtat på min familj. En perfekt lösning. I går fick jag väldigt mycket gjort vilket känns superbra.

Hoppas ni får en härlig lördag allihopa!

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page