top of page

Bokmässan levererar varje år (och blir bara bättre och bättre)

Bokmässan levererar som vanligt. Har träffat många härliga människor och pratat böcker, feelgood, manus och sociala medier. Just nu sitter jag på hotellrummet och ska arbeta med manuset ett stund. Här kommer lite bilder från gårdagen.


Lugnet före stormen. Älskar att strosa runt, kika på böcker och prata med andra bokälskare.Jag och Gabriella Ullberg Westin åker alltid till mässan tillsammans och delar alltid hotellrum. I fyra år har vi åkt hit och det blir bara bättre och bättre för varje år som går.Gick på prisutdelningen av Årets Bok, ett pris som röstas fram av läsarna. Kul att Alex Schulman vann. Tyvärr har jag inte läst hans bok än men det måste jag göra så får jag får möjlighet.Agentmiddag på Familjen. Vilken härlig kväll. Hade turen att sitta bredvid dessa stjärnor som alla skriver fantastiska böcker i samma genre som mig. Feelgood och relationsromaner. Så kul att prata om våra böcker och tankar kring skrivande.Andra superduktiga författare plus min härliga agent Maria Enberg. Jag är så glad och tacksam över att få samarbeta med Enberg Agency. Bästa agenturen!


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page