top of page

Bokrelease och filmvisning

I kväll var jag, min vän Ida och våra barn på bokrelease för Sjung med Disney samt filmvisning av Djungelboken.

När vi satt i biosalongen slog det mig att jag aldrig har tittat på hela Djungelboken. Visst har jag sett avsnittet där Baloo och Mowgli träffas, eftersom det har visats varje julafton så länge jag kan minnas, men jag har inte sett något mer. Blev glatt överraskad av filmen som var riktigt underhållande.

Det var förlaget Max Ström som bjöd in till bokrelease och biovisning. Boken Sjung med Disney innehåller 23 sånger från Disneys klassiska filmer. Bland annat finns sånger från Frost, Lejonkungen, Djungelboken och Den lilla sjöjungfrun med. Nu ikväll har barnen spelat igenom hela boken och vi har sjungit med så gott vi har kunnat. Måste erkänna att det mest har varit kraxande från min sida 🙂


bokrelease_jagisaalex_20151021

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page