top of page

Bra med innesittardag när det regnar utanför

Vilket ruskväder vi har haft i helgen. Ösregn, blåst och kyla. Om gårdagen tillbringades i stallet blir det här en innesittardag framför datorn. Har en vecka kvar till deadline och hur mycket som helst kvar att redigera.

I dag är planen att sitta vid mitt skrivbord större delen av dagen. Har funderat mycket på hur jag ska lösa en grej och igår tror jag att jag kom på det. Nu gäller det bara att få ner allt på pappret.

Är så glad över mitt jobb och att jag har möjlighet att göra det jag verkligen tycker om. Såklart jag ibland funderar på hur det skulle vara att göra något helt annat. Om jag skulle tycka det vore roligt och om jag ändå skulle ha kvar skrivandet.

Efter en stunds funderande är jag alltid lika säker på att jag skulle ha kvar skrivandet. I någon form i alla fall. Det är en så stor del av mig. Om jag inte skriver här, skriver jag på manuset, skriver artiklar, dagbok eller något annat. Utan det skulle jag helt enkelt inte känna mig hel.

Nej, nu måste jag fokusera på manuset och min bikaraktärs utmaningar. Vill att det ska bli så bra som möjligt och måste arbeta på att få fram känslan för en sak ännu mer.

Ha en fin söndag allihopa ❤️

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page