top of page

Chokladmässa i helgen och tips på en sida för pysseltokiga

Oj oj vad mycket som händer på mat-, bak- och pysselfronten. Såg precis att det är chokladmässa och hem & villamässa i helgen. Dessutom hittade jag en supersajt för alla som gillar att pyssla.

Den här veckan har jag avbokat allt annat än jobb och familj. Lite trist kanske men i bland måste man prioritera och då får allt annat stå åt sidan. Men man måste även ta pauser från jobbet och då är det skönt att bläddra i en tidning eller surfa bland olika bloggar och nätsajter. I dag fick jag även tipset om en riktigt härlig pysselsajt, 101 idéers webbsida. Perfekt för alla hemmafixare. Och som sagt. Så fort manus är inlämnat ska det bli pysselverkstad här hemma.

Nu ska jag ägna de sista två timmarna av dygnet åt mitt manus. Och i morgon mina vänner är det fredag. Som jag längtar!

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page