top of page

Mjukstart på veckan – dukningstips i höst

Måndag och startade dagen med en lång promenad på Djurgården och Hundudden med Sigge och Isabelle. Så himla mysigt att promenera i skogen och längs kanalen och prata om allt möjligt. När vi kom till Kruthuset stannade vi och köpte varm choklad och nybakade smörgåsar, så gott. Passade även på att plocka med oss vackra höstlöv och kastanjer längs vägen .

Älskar att dekorera hemma med höstlöv, kastanjer och annat som naturen bjuder på. Bland annat blir det jättefint som dekorationer till bordet när man bjuder hem folk. Färgsprakande löv kan knytas fast vid servetten, användas som blomsterarrangemang eller bara spridas ut över bordet. Frukter och bär kan användas som dekorationer, likaså kastanjer och ekollon. Något annat som jag skulle vilja ta in och sätta i en vas är nyponkvistar. Tycker de är så vackra med sina taggiga grenar och röda bär. Måste nog bjuda in till en riktigt härlig höstmiddag snart med någon god gryta och äppelpaj.

Isabelle frågade även om vi inte skulle ha vår årliga Hallowenmiddag så jag tänkte nog bjuda in våra vänner på det också. Även om allt inte är klart i lägenheten till dess kommer vi nog ha kommit ganska långt.

Nu väntar däremot jobb med podd-inspelning och manusskrivande. Hoppas ni får en härlig måndag.






Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Utvalda inlägg

bottom of page