top of page

Det här längtar jag efter just nu …

Sovmorgon


Foto: Cris Saur, Unsplash


Med en bebis är det nästan en utopi att få lång sovmorgon. Visst delar vi på morgonpassen men när man sover i samma rum är det svårt att undgå att bli väckt även om det är P:s tur att ta Maximilian.

Har sovit på soffan någon natt men då blev jag i stället väckt av de andra när de satte på barnkanalen klockan sju, zzzz. Lääääängtar verkligen efter en rejäl sovmorgon. Allra helst vill jag ligga kvar länge efter jag har vaknat, läsa en bok och få en kopp te och nybakat bröd serverat 😉

En härlig frukost


Jag vill sitta länge, allra helst utomhus, i solen med en svalkande vind, äta en massa gott, prata med en god vän, läsa tidningen och böcker.

Resa och upptäcka nya platser


Drömmer om att göra en långresa till Asien med familjen. Här är jag och Alex på Tioman Island i Malaysia 2008.


Jag älskar att resa. Älskar att upptäcka nya platser, kulturer och miljöer. Vill åka till Marrakech, vandra i fjällen eller alperna, rida på Island, resa runt i asien med hela familjen, snorkla i kristallklart vatten, upptäcka spännande storstäder, äta fantastisk mat på franska landsbygden, resa runt i England, uppleva naturen och bo på mysiga bed & breakfast och mycket mer.

Egentid på en härlig plats för att skriva

Det finns ett jättemysigt pensionat i Båstad som jag länge velat besöka. Det är ett supercharmigt äldre vitt trähus med enorm glasveranda som man kan sitta och skriva på. Där ska jag bo någon gång och bara ägna mig åt skrivandet.

Ta en lång promenad helt ensam


Foto: Baard Hansen, Unsplash


Bara promenera för mig själv. Gärna på en vacker plats och bara njuta.

Mer tid

Varför känns det aldrig som att tiden räcker till? Jag försöker prioritera men inser också att en hel del tid läggs på ”fel” saker. Som att surfa på mobilen = tidstjuv utan dess like. I höst kommer jag försöka ta bort allt som stjäl tid. Allt för att hinna göra det jag vill och brinner för.

Gå en kurs i drejning


Foto: Shane Albuquerque, Unsplash


Som jag har drömt om att lära mig dreja. Det ser så kul ut.

Och när vi ändå är inne på kurser…

Gå en kurs i målning, bakning och dans. Lära mig mer om inredning och gå en yogakurs. Ha ha, ni märker hur jag svävar iväg. En kurs som jag faktiskt ska gå i höst handlar om hästsjukvård. Något som jag verkligen ser fram emot.

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Utvalda inlägg

bottom of page