top of page

Det kom ett blombud…

Gissa om jag blev glad när jag öppnade dörren och det stod blommor utanför. Min fina vän Karin hade skickat dem för att fira mitt tvåbokskontrakt med Norstedts. Så omtänksamt.


Är så glad över mina fina vänner. Vi peppar, stöttar och hjälper varandra. Uppmuntrar varandra när det behövs, vrider och vänder på problem för att komma på lösningar, delar med oss av kunskap och lärdomar som vi dragit, lyssnar när det behövs. Ja, gör det som vänner ska helt enkelt 🙂

Nu står blommorna och pryder köksbordet och det är underbart att se dem så fort jag tittar upp från redigeringen av manuset. Har arbetat mycket med manuset i dag och det känns så kul att det rullar på. Som sagt, de närmsta veckorna kommer bli väldigt intensiva men också roliga 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page