top of page

Disneyland i Paris

Var ska jag börja? Gårdagens besök på Disneyland i Paris var ... varmt, mycket folk, enorma köer till precis allt, dyrt och faktiskt ganska jobbigt. Men det var också väldigt kul att se de olika världarna, påminnas om disneyfavoriter och åka åk-attraktionerna.

Star wars och även Adventure Isle var de världar som våra barn blev mest förtjusta i. När vi gick runt slog det mig vilket enormt arbete som ligger bakom dessa världar, det var grottor, enorma piratskepp, ångbåt (som man kunde åka med), Grand Canyon, prinsess-slott. Vi besökte Alice i Underlandet, Pirates of the Caribbean, Törnrosas slott, gick förbi ett spökhus (som vi av någon anledning missade att gå in i), vinkade till Musse Pigg mm.Favoriten var Hollywood Tower, och den hade barnen gärna åkt fler gånger men vi kom lite försent och de stängde attraktionen strax efter att vi hade åkt den första gången.

Jag tror vi var där nästan tio timmar men då tog vi det väldigt lugnt, tog långa pauser och svalkade oss i skuggan. För det var varmt, nästan olidligt varmt mitt på dagen då det var runt 34 grader. Det var nog värmen och att det var så extremt packat med folk som gjorde att jag tyckte att det inte var riktigt så bra som jag hade hoppats att det skulle vara.


Gissar att det är roligare om man är där tidigare på säsongen då det är mindre folk och svalare väder. Hur som helst, det är kul att ha varit där med barnen och bjuder på lite fler bilder från dagen:
تعليقات


Utvalda inlägg

bottom of page