top of page

En vecka full av happenings

Jag har gått och blivit med kontorsplats! Från och med i dag kommer jag att fördela min tid mellan en kontorsplats på Södermalm och att jobba hemifrån. Ser så mycket fram emot detta eftersom jag kan tycka att det blir lite ensamt från och till att bara sitta hemma (även om det har sina fördelar det också).

Från och med i dag kommer jag fördela tiden med att arbeta hemifrån och på kontor.

Veckan som kommer kommer bli ganska intensiv. Egentligen var planen att starta upp arbetet med nya manuset ordentligt. Men eftersom jag har mycket frilansuppdrag just nu får jag nog tänka om.

Den kommande veckan blir i stället fylld av flera frilansuppdrag, jobb för Tara-webben, en rolig fotografering som måste förberedas under en heldag, frukost med en nära vän, Åsa Hellbergs releasefest, föräldramöte, frisör- och tandläkarbesök (ser dock inte fram emot tandläkarbesöket, hua, tycker inte alls om dessa besök …).

Veckan avslutas med en resa med min älskling och jag ser så mycket fram emot att åka iväg med P igen. Denna gången ska vi på 50-års fest och stannar borta fredag till måndag. Vi som sällan gör något på tu man hand har helt plötsligt haft två stora saker inbokade inom en månad. Först Kebnekaise och nu den här resan vi ska på. Så mysigt!

Hoppas ni får en underbar måndag. Förhoppningsvis kan jag visa er lite bilder från kontoret snart!

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page