top of page

En vecka full av möjligheter

Ny vecka. Ny lista. Trevlig måndag allihopa.

Det bästa med veckan? Att vi åkte till London och fortfarande befinner oss här. Att jag har genomfört två researchintervjuer som gav en massa input till boken.

Sämsta med veckan Inget faktiskt. Veckan har varit väldigt bra om än lite stressig.

Böcker jag läst Ingen (skäms) men jag har inte hunnit. Jag som brukar plöja böcker. Har däremot en massa böcker på önskelistan.

Filmer jag sett (serier) Saving Mr Banks, rekommenderar varmt den här filmen (se tidigare inlägg), Hero 6 (med barnen – hela familjen gillade), Bödeln från Bastille, en obehaglig, sann historia om en seriemördare i Paris, usch drömmer mardrömmar efter sådana här filmer så ska undvika dem.

Har du gråtit något? Inte vad jag kommer ihåg. Annars är jag rätt bra på att fälla tårar både när det är roligt, vackert, sorgligt och ilsket 🙂

Vad längtar du efter? Tills jag har kommit en bit med manuset. Har skrivit de första scenerna men har massor med research kvar att göra och massor att skriva. Kämpa kämpa…

Träning jag hunnit med Jag har ridit. Tyvärr ingen tennis eftersom den är på söndagar och vi reste till London.

Mål för kommande veckan Skriva några scener till. Ha en härlig resa med P och A. Pyssla inför julen och göra en massa mer research till boken.

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page