top of page

Författarens verklighet

Eftersom jag inte hinner skriva lika mycket på manuset nu när jag är på Bonnier Tidskrifter måste jag verkligen försöka hitta stunder på dagen då jag kan klämma in lite skrivtid. De senaste veckorna har jag däremot hunnit fundera mycket på handlingen och kommit fram till många bra idéer.

Jag börjar gilla min huvudkaraktär Emma mer och mer. Hon är tanklös och vill att alla ska gilla henne. Något som gör att hon hamnar i trubbel rätt ofta. Jag har ju skrivit rätt mycket redan men de senaste veckorna har jag börjat tänka om och inser att jag kommer behöva skriva om en hel del. Men men, det är så författarskapet är. Man skriver, skriver om, skriver nytt, raderar och skriver lite mer. Hela tiden. Till slut blir det boken som står i butikerna. Men det är en lång väg och verkligen inte spikrak.

Nu ska jag åka hem till min farmor och hjälpa till med lite packning. Som sagt. Det är mycket som händer just nu och tiden är väldigt knapp. I helgen ska vi åka skidor med barnen och en massa vänner. Längtar!

Ha en fin torsdagskväll allihopa!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page