top of page

Författarfrukost på BromsI dag träffade jag två supertrevliga författare, Marie Sammeli och Britt Peruzzi på Broms i Stockholm. Vi åt långfrukost och pratade om författarskap, skrivande och en massa annat. Bland annat berättade Marie om sitt liv i Sydafrika dit hon flyttade med familjen för flera år sedan.


Jag besökte Sydafrika för drygt tjugo år sedan och jag skulle så gärna vilja resa tillbaka dit någon gång. Det är ett fantastiskt land med så mycket att se och uppleva. Att få höra Marie berätta om Sydafrika var superintressant och jag blev ännu mer sugen på att resa dit igen. Och flytta utomlands med familjen ;)


Vi pratade även om Britts nya bok, Ensam ö, som hon släppte nyligen. Den ingår i Rivieran-serien och jag är så sugen på att läsa boken. Tror det är en bok som är precis i min smak.


Är så glad att Britt bjöd in till lunchen och för en så fin och härlig förmiddag. Det här borde man definitivt göra oftare.
Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page