top of page

Första dagen på året – så går manusarbetet just nu

Började dagen med nybakade scones och långfrukost med familjen. Bra start på det nya året. Nu är jag helt slut och måste vila en stund innan det är dags att ta tag i städning, bio och jobb.

Eftersom det kommer dröja en stund innan mitt manus (manus 2) kommer tillbaka från skrivcoachen kommer jag fortsätta med synopsis till manus 3. Det vore riktigt skönt att ha det klart nu i januari för att bara kunna ösa på när manus 2 är klart.

Just nu läser jag en otroligt bra bok som jag gärna vill tipsa om, Story Engineering, av Larry Brooks. Trots att jag redan har läst den är det bra att uppdatera sig emellanåt. Bland annat för att få mer inspiration kring manusets upplägg, hur man bör tänka och vad man bör tänka på.

Men, om jag ska vara ärlig kliar det verkligen i fingrarna efter att få fortsätta redigera manus 2. Börjar bli, eller ÄR, smått förälskad i mina huvudkaraktärer och vill fortsätta utveckla deras historia. Längtar tills jag får feedback från agent och skrivcoach.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page