top of page

Första mötet på Bonnier Tidskrifter efter förlossningen

I dag var jag på mitt första möte efter förlossningen. Ett kort möte på Bonnier Tidskrifter och Tara. Det var riktigt trevligt att träffa kollegorna en stund och prata jobb och så klart en del bebis också.


På möte med jobbet

Skönt att komma iväg en kort stund och träffa kollegorna.


Jag kan inte låta bli att fascineras av hur fort dagarna går just nu. Och hur mycket tid som går åt till att vila, amma och vila igen. Mötet med Tara är egentligen det enda som jag har hunnit med i dag. Annars har det som sagt varit mest vila, amma och vila igen. Tröttheten är minst sagt ganska krävande.

När jag var i väg kom P hem och tog hand om Maximilian. Eller han skjutsade mig dit, tog hand om Maximilian medan jag var i väg på mötet en timme och hämtade mig efteråt. Bra när man kan hjälpas åt. Något som är en förutsättning när man är egenföretagare och inte kan vara helt ”ledig”.

Det enda som gnager just nu är att jag inte hunnit ta någon promenad i dag. Även kosten blev lite upp och ner vänd. Men men, det är en ny dag i morgon och som sagt, ingen väg är spikrak, ibland går det up och ibland går det ner…

Nu däremot är det dags att redigera lite mer på manuset innan läggdags.

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page