top of page

Feedback på manus och fokus i vår

I söndags fick jag feedback på manuset från min agent. Jättebra synpunkter som jag har hunnit fundera igenom en hel del. Om en vecka får jag feedback från min skrivcoach sedan är tanken att börja redigera igen. Något som ska bli jättekul.


Drömstigen

Bild från när jag redigerade Drömstigen.


I dag känner jag mig lite piggare än tidigare vilket är bra. Det gör att jag orkar lite mer och som vanligt när jag är hemma och tar det lugnt kommer en massa idéer upp. Både kring böcker jag vill skriva och andra saker jag vill göra. Älskar att drömma mig bort och fundera på kommande projekt, resor med mera.

I vår kommer mitt fokus se ut så här:

  1. Bebis

  2. Mig själv, sömn, vila, kost, komma i form

  3. Familjen, resor, umgås och ha det mysigt

  4. Redigera manus och få det klart med förlag

  5. Frilansjobb och blogg

  6. Jobba någon dag i månaden med Taras webb (hemifrån i början)

Ser fram emot våren och ser verkligen fram emot ljusare tider, sol och vårtecken. Längtar verkligen men gissar att det kommer dröja innan knopparna visar sig på träden utanför. Tänker att jag ska fixa vår balkong i vår. Det är ett av mina hemmaprojekt 🙂

Ha en fin lördag!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page