top of page

Fotografering och förberedelser inför författaraftonen

Hej på er. Vilken dag det har varit. Jag har sprungit från det ena till det andra och nu sitter jag i våra urmysiga nya fåtöljer på balkongen och arbetar. Så himla mysigt. Egentligen borde jag packa eftersom jag åker till Båstad väldigt tidigt i morgon bitti. Men jag ska bara sitta här liiiiite till.


Fotografering på Hotel Diplomat.


Vi kom hem sent i natt från Spanien och redan klockan tio i morse var jag på plats hos frisören för attta bort de slitna topparna. Sedan blev det en snabbis på rean innan hela eftermiddagen ägnades åt fotografering av pressbilder mm.

Det blev en intensiv eftermiddag på Djurgården och på Hotell Diplomat. Vi fotade sommar- och höstbilder. Kändes ganska varmt att slänga på sig kashmirtröjor i värmen, phu 🙂 Men bilderna blev jättefina. Så kul!

I morgon kväll är det dags för författarkväll på Bjäre bokhandel. Jag och Caroline Säfstrand kommer prata om våra böcker och vårt skrivande. Det är många som har anmält sig vilket är superkul. Ser verkligen fram emot kvällen.

På fredag signerar jag och Caroline våra böcker på Turistbyrån i Båstad. Mellan 13-17 är vi på plats och möter läsare och svarar även på frågor om våra skrivanden och ger tips till den som vill.

Nu mååååste jag gå och packa (och hänga tvätt….). Ha en fin kväll allihopa!




Superduktiga fotografen Kajsa Göransson!


Utvalda inlägg

bottom of page