top of page

Fredrik Backman – inspirerande sommarprat

Ni som inte har lyssnat på Fredrik Backmans sommarprat än, gör det! Jag lyssnade i bilen på väg till en vän i dag och det var intressant, lärorikt och inspirerande.

I sitt sommarprat berättar Fredrik Backman om sitt författarskap, ger konkreta tips att tänka på och delar med sig av sin egen resa och tankar.

Han är ärlig, uppriktig och väldigt inspirerande. Tipsen han ger är också väldigt nyttiga att ha med sig i sitt eget skrivande. Som hur man beskriver en karaktär, om struktur eller snarare bristen på den, varför han skriver och om den där brinnande känslan i kroppen som föder idéer och kreativitet.

Jag gillar att han är så ärlig om hur han är som person och hur han kan uppfattas av andra människor. Nu kan jag inte skriva mer, men har ni en timme över så lyssna på honom. Det är värt tiden, jag lovar!

Så här står det på Sveriges radios webbsida: ”Fredrik Backman riktar sitt Sommarprogram till unga kreativa personer som får höra att de inte är bra nog. Han ger tips på hur man kan göra verklighet av sina drömmar om att jobba med ”något konstigt”.”.

Yorumlar


Utvalda inlägg

bottom of page