top of page

Här utspelar sig mitt nästa manus

God förmiddag. Sitter vid köksbordet och ska alldeles strax sätta igång med dagens manusarbete. De andra har precis stuckit iväg till skidbacken och planen är att göra dem sällskap efter lunch.

Idag är det ett riktigt toppenväder för att åka skidor. Strålande sol och gnistrande snö. Men först är det som sagt manusarbete som gäller för mig.

Håller fortfarande på att gå igenom det jag har skrivit hittills. Ju längre in i berättelsen jag kommer, desto mer utmanande är det att hålla reda på alla trådar och vem som ska göra vad och när, phu. 

Mitt nya manus utspelar sig till stor del i svenska fjällen under hösten. Jag tycker att miljöerna är otroligt viktiga i den här typen av böcker och älskar själv när man kan drömma sig bort i en ny härlig miljö. 

Min huvudkaraktär är i fjällen på grund av jobb, men också för att hon behöver andrum och tid att tänka igenom och fatta beslut om en speciell sak. Här händer det såklart en massa spännande saker. Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om Stella och hennes berättelse.

Bild från när vi var och fjällvandrade i Storhogna för två år sedan.

Utvalda inlägg

bottom of page