top of page

Intervju med tidning

Sitter och arbetar för fullt och det kommer bli en sen kväll med jobb. Men hellre att man tar någon kväll i veckan och betar av att-göra-listan så att man kan vara ledig till helgen (vilket jag iofs sällan är helt – men strävar efter). I dag blev jag intervjuad av en tidning. En ovan och annorlunda upplevelse att bli intervjuad i stället för att intervjua.

Vi hade stämt träff på Gärdet och det blev ett samtal om min bok och Harlequin. Efteråt var det fotografering, också en ovan upplevelse att bli fotad på olika platser och i olika positioner. Hur som helst roligt att tidningen vill skriva om Drömstigen och mig och jag väntar med spänning på att läsa artikeln.

Annars händer inte så mycket, inte som jag kan berätta om i alla fall :=) Jag och Gabriella hade planeringsmöte igår kväll angående vårt projekt och jag funderar en del på alla andra saker jag vill pyssla med. Men än så länge är det jobb på BT som är prio och till sommaren fullt fokus på nya manuset.

Ha en fin kväll allihop :=)


bild_intervju_tidning

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page