top of page

Jag har skrivit tvåboksavtal med Norstedts ?

Hurra, äntligen kan jag berätta den stora nyheten som jag gått och hållit på hela sommaren: jag har skrivit tvåboksavtal med Norstedts. I dag blev allt klart med avtalet och jag är så glad.


Mitt nya förlag. Det är en speciell känsla att kliva in här.


Hela sommaren har jag längtat efter att få dela min glädje mer er. Förra veckan träffade jag min supertrevliga förläggare Jennifer och pratade manus och i dag blev det helt klart med avtalet.

Det känns fantastiskt att få ge ut mina böcker tillsammans med Norstedts. Manus nummer två kommer ut våren/sommaren 2018 och i höst väntar en del redigering. I dag åt vi lunch och skålade i bubbel. Sen väntade genomgång av manuset där vi gick igenom handlingen och vad som kan förbättras, tonas ner mm. Oj, vad jag längtar efter att sätta igång med redigeringen nu.

Det var flera förlag som var intresserade av manuset vilket kändes extra roligt. Min agent Maria Enberg på Enberg Agency är en stjärna som lyckats ordna det så bra för mig. Är så glad och tacksam att det blev så bra och är så taggad inför hösten och framtiden.


Min förläggare Jennifer och jag firar att avtalet är påskrivet och klart 🙂



Signar avtalet för bok nummer 2 och 3.



Norstedts är Sveriges äldsta förlag.


Utvalda inlägg

bottom of page