top of page

Julhelgen är över och jobb väntar

Julhelgen är över och för första gången på länge kan jag sitta en hel dag och arbeta. Har massor att göra, massor som legat och släpat efter i december och som jag nu måste ta tag i. Mestadels roliga saker.

Som vanligt har jag en lista att avverka och det första jag ska göra är att skriva ihop baksidestexten till Drömstigen. Det finns redan en text som skrevs för flera månader sedan men jag tänkte slipa på den och skicka in den under morgondagen till förlaget. Har fortfarande inte sett bokomslaget men väntar med spänning på att se utkastet till boken. Så kul.

Den här veckan har jag hunnit med en del administrativa grejer som att skicka iväg fakturor och samordna lite saker. Var även iväg på några möten innan jul och skrev några scener i boken. I dag har jag ett frilansuppdrag att rodda med, måste förbereda frågor, göra research och fundera på upplägg. Dessutom hoppas jag att det finns tid över till mitt manus också. Annars är manuset det första jag börjar arbeta med i morgon bitti.

Jag håller även på med en årskrönika till bloggen och under förmiddagen har jag letat fram bilder från året. Tänk vad mycket roligt jag har varit med om i år. Både privat och i jobbet. Avslutar inlägget med en bild som jag tycker mycket om. Det är en kudde från Svenskt Tenn med ett budskap som jag verkligen gillar!


tankvarda_ordjpg

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page